Verksamheten
Visby Tennisklubb bedriver en året-runt verksamhet som bland annat omfattar organiserad juniorträning, privatlektioner och kurser, tävlingar och läger samt evenemang. Verksamheten håller främst till i Visby Racketcenter – klubbens egenägda anläggning – men också runt om på öns tennisbanor. Visby TK har närmare 250 aktiva juniorer.

Barn och ungdom
Vår barn- och ungdomsverksamhet omfattar bland annat organiserad gruppträning som hålles terminsvis höst/vår under 14 veckor, sommar 7 veckor, klubb- samt nationella tävlingar, läger och andra aktiviteter utöver. Som junior kan Du, i mån av tid och plats träna upp till tre gånger i veckan. Varje träningstillfälle är en timme.

Vårtermin 2022:

Tennislek:    Från 5 år upp till 8 år,               1 h / vecka             Pris:  1095:- / termin

Tennis:         Från 9 år och uppåt,                 1 h / vecka             Pris:  1295:- / termin
Tennis:         Från 9 år och uppåt,              2 h / vecka           Pris: 1695:- / termin
Tennis:         Från 9 år och uppåt,              3 h / vecka           Pris: 2195:- / termin

Padel:         Från 7 år och uppåt,                 1 h / vecka             Pris:  1295:- / termin

Padel:         Från 7 år och uppåt,                 2 h / vecka             Pris:  1995:- / termin

Racketfritids: Från 6 år och upp till 10 år    1 h / vecka            Pris:  500:- / termin

Läs mer om Racketfritids

Höstterminen 2021 sträcker sig 15 veckor från och med måndagen den 6/9 till söndagen den 19/12. Verksamheten har uppehåll under höstlov 1.a-7.e november.

Vårterminen 2022 sträcker sig 16 veckor från och med måndagen den 10/1 till söndagen den 1/5. Verksamheten har uppehåll under sportlov 28/2 – 6/3 och påsklov 11/4-17/4.

Utomhusterminen sträcker sig 7 veckor från och med måndagen den 2/5 till söndagen 19/6.

Vi tillämpar automatisk återanmälan mellan terminerna vilket innebär att deltagarna i verksamheten per automatik är anmälda till kommande termin om inte en avanmälan görs.

Vårterminen 2022

Vuxenträning

Vi bedriver även verksamhet för vuxna som vill spela i tränarledda grupper. Gruppträning finns i flera nivåer från nybörjare till dig som spelar mer frekvent men vill utveckla din tennis eller padel. Höst respektive vårtermin pågår 14 veckor för tennis medan padelträningen är uppdelad i kortare block om 7 eller 14 veckor. Utomhusterminen pågår 7 veckor.

Vår/hösttermin Tennis 1 gång/vecka,  Pris: 2395:- / termin.

Vuxenträning Padel 1 gång/vecka 7 veckor 1495:-

Vuxenträning Padel 1 gång/vecka 14 veckor 2990:-

Anmäl intresse nedan

Vårterminen 2022

Kurser och privatlektioner
Vi har en lång erfarenhet av att leda kurser och privatlektioner för alla åldersgrupper och de flesta nivåer. Terminsvis håller vi ett antal kurser samt ett flertal timmar privatlektioner, utöver det erbjuder vi även skräddarsydda intensivkurser och läger – allt detta i mån av tid och platser. Priset för en privatlektion i tennis (en timme) är för medlem 500 kronor, icke medlem 600 kronor, i padel för medlem 600 kronor, icke medlem 700 kronor, i vilket tränare, banhyra, bollar samt låneracketar (vid behov) ingår.

Hittar Du något intressant i vårt utbud är Du välkommen att kontakta oss.

Boka privatlektion    Kontakta oss

Tävlingsverksamhet
Klicka här för att komma till tävlingssidan och läsa mer om vad som är aktuellt för tillfället!

Allmänhetens minitennis för barn och ungdomar

Drop in minitennis på söndagar 13:00-15:00

Alla barn och ungdomar ges möjligheten att på söndagar mellan 13:00-15:00
fritt spela tennis i form av minitennis. Denna möjlighet ges under de veckor som den ordinarie verksamheten är igång. Drop in-tennisen är öppen för alla barn och ungdomar som vill spela minitennis, även vuxen har möjlighet att spela med sitt barn.

Minitennisen spelas med nedsänkta nät på badmintondelen i Visby Racketcenter. Bollar och lånerack finns på plats. Ta med familjen och barnens alla vänner och ha skoj med minitennis. Välkomna!