Verksamheten
Visby Tennisklubb bedriver en året-runt verksamhet som bland annat omfattar organiserad juniorträning, privatlektioner och kurser, tävlingar och läger samt evenemang. Verksamheten håller främst till i Wisby Rackethall – klubbens egenägda anläggning – men också runt om på öns tennisbanor. Visby TK har närmare 200 aktiva juniorer.

Barn och ungdom
Vår barn- och ungdomsverksamhet omfattar bland annat organiserad gruppträning som hålles terminsvis under 15 veckor, klubb- samt nationella tävlingar, läger och andra aktiviteter utöver. Som junior kan Du, i mån av tid och plats träna upp till tre gånger i veckan. Varje träningstillfälle är en timme.

Höstterminen

Kurser och privatlektioner
Vi har en lång erfarenhet av att leda kurser och privatlektioner för alla åldersgrupper och de flesta nivåer. Terminsvis håller vi ett antal kurser samt ett flertal timmar privatlektioner, utöver det erbjuder vi även skräddarsydda intensivkurser och läger – allt detta i mån av tid och platser. Priset för en privatlektion (en timme) är 400 kronor, i vilket tränare, banhyra, bollar samt låneracketar (vid behov) ingår.

Hittar Du något intressant i vårt utbud är Du välkommen att kontakta oss.

Boka privatlektion    Kontakta oss

Sommarens verksamhet
Under hela sommaren erbjuder Visby Tennisklubb privatlektioner och skräddarsydda kurser med utbildade tränare. För barn och ungdomar samt tävlingsspelare erbjuder Visby Tennisklubb nedanstående aktiviteter.

För intresseanmälan till aktiviteter och lektionsbokningar mejla simon.kornowski@visbytk.com.

Vecka 26 Tenniskul
– Mer än ett tennisläger!
Heldagsläger (09-16), måndag till torsdag. Utöver en massa tennis kommer aktiviteter som Gutniska lekar, fotboll och andra populära idrotter att utövas. Lunch och mellanmål serveras. Ålder 8-12 år.

Vecka 27 Sommartennis
– Fyra dagar med bara tennis!
Mellan kl.10-16 spelar vi och tränar tennis samt lättare fysträning. Alla i åldern 6-15 år är välkomna!

Vecka 28 Tenniskola i Ljugarn
Välkommen till tennisskolan och barn- och ungdomsträningen i Ljugarn 2018! Under veckan kommer vi att träna på det mesta i tennistekniken samt ha en massa kul! Vi kommer att hålla träning för barn från fem år och uppåt samt för ungdomar upp till 16-årsålder. För att komma till anmälan klicka här!

Vecka 29/30 Tävlingsveckan
– Två turneringar på raken!
Helgen vecka 29, den 20-22/7 håller vi turneringen Cementa Open – läs mer här!
Gutaspelen är en anrik turnering som hålls vecka 30, den 23-27/7 – läs mer här!

Vecka 31 Sommartennis
– Fyra dagar med bara tennis!
Repris på populär aktivitet från vecka 27. Mellan kl.10-16 spelar vi och tränar tennis samt lättare fysträning. Alla i åldern 6-15 år är välkomna!

Tävlingsverksamhet
Klicka här för att komma till tävlingssidan och läsa mer om vad som är aktuellt för tillfället!