Våren 2019

Sportlovet i Rackethallen

Vecka 9

Under sportlovsveckan ersätts all ordinarie träning med följande aktiviteter:

Måndagen den 25:e Februari bjuder vi in våra yngsta juniorer till tre timmar av lek och skoj. För spelare upp till 10 år har vi planerat en massa roliga aktiviteter. Vi kommer givetvis att spela en del tennis men även lekar och utmaningar står på agendan!    Kl 11:00 – 14:00 i Rackethallen med paus för mellanmål som vi bjuder på.

Tisdagen den 26:e Februari välkomnar vi spelare från 11 år till en matchdag. Mellan 11:00 och 14:00 kommer man få möjligheten att spela många kortare matcher samt träna på matchspelets olika bitar. Vi kommer även att spela en del kung, kanoten och liknande.

Onsdagen den 27:e Februari kommer vi mellan 12:00 och 14:00 visa en film om tennislegenden Björn Borg. Efteråt kommer vi att diskutera filmen.

Hela familjen är välkommen.

 

 

 

All Ungdomsträning börjar igen vecka 3, dvs den 14 januari. Samma tider som förra terminen gäller.

Verksamheten
Visby Tennisklubb bedriver en året-runt verksamhet som bland annat omfattar organiserad juniorträning, privatlektioner och kurser, tävlingar och läger samt evenemang. Verksamheten håller främst till i Wisby Rackethall – klubbens egenägda anläggning – men också runt om på öns tennisbanor. Visby TK har närmare 200 aktiva juniorer.

Barn och ungdom
Vår barn- och ungdomsverksamhet omfattar bland annat organiserad gruppträning som hålles terminsvis under 15 veckor, klubb- samt nationella tävlingar, läger och andra aktiviteter utöver. Som junior kan Du, i mån av tid och plats träna upp till tre gånger i veckan. Varje träningstillfälle är en timme.

Tennislek:    Upp till 8 år,                                1 gång / vecka             Pris:  800:- / termin

Tennis:         Från 9 år och uppåt,                 1 gång / vecka             Pris:  900:- / termin
Tennis:         Från 9 år och uppåt,              2 gånger / vecka           Pris: 1300:- / termin
Tennis:         Från 9 år och uppåt,              3 gånger / vecka           Pris: 1800:- / termin

Tennisfritids: Från 6 år och upp till 10 år    1 gång / vecka            Pris:  500:- / termin

Höstterminen

 

Kurser och privatlektioner
Vi har en lång erfarenhet av att leda kurser och privatlektioner för alla åldersgrupper och de flesta nivåer. Terminsvis håller vi ett antal kurser samt ett flertal timmar privatlektioner, utöver det erbjuder vi även skräddarsydda intensivkurser och läger – allt detta i mån av tid och platser. Priset för en privatlektion (en timme) är 500 kronor, i vilket tränare, banhyra, bollar samt låneracketar (vid behov) ingår.

Hittar Du något intressant i vårt utbud är Du välkommen att kontakta oss.

Boka privatlektion    Kontakta oss

 

Sommarens verksamhet
Under hela sommaren erbjuder Visby Tennisklubb privatlektioner och skräddarsydda kurser med utbildade tränare. För barn och ungdomar samt tävlingsspelare erbjuder Visby Tennisklubb nedanstående aktiviteter.

 

Tävlingsverksamhet
Klicka här för att komma till tävlingssidan och läsa mer om vad som är aktuellt för tillfället!