Välkommen till Visby Racketcenter – Gotlands mötesplats för racketsport. Med fem tennisbanor varav två utomhus, fyra padelbanor, varav 2 utomhus, samt en badmintonhall med sex banor är Visby Racketcenter Gotlands största anläggning för racketsport. Öppet för onlinebokning alla dagar 06:00 till 23:00.

Du kan nå oss på 0498-219105 eller skicka ett mejl till via kontaktformuläret.

Du hittar oss i Botairlunden, 621 55 Visby

Nybyggnation och ombyggnation

Just nu pågår en tillbyggnad av Rackethallen. Tillbyggnaden som görs mellan Rackethallen och utomhusbanorna kommer utöka anläggningen med en padelhall bestående av två inomhus padeltennisbanor. I samband med detta sker även en del förändringar i andra delar av rackethallen varför det under en tid kan upplevas lite stökigt i hallen. Vi ursäktar den tillfälliga röran och gör vårt bästa för att våra besökare under byggets gång ska kunna nyttja alla delar av hallen precis som vanligt.

Det kommer även påbörjas en byggnation intill utomhusbana 1 där två stycken utomhus padeltennisbanor anläggs. Går allt som planerat kommer padelhall och utomhusbanor stå klara för spel i mitten på maj. Ombyggnationen i hallen där det bland annat blir ett nytt kontor, reception, shop, klubblounge och konferensdel planeras stå färdigt under juni.

För den nyfikne sitter det nu uppe ritningar för detta på anslagstavlan vid badmintonläktaren i Rackethallen.

Visby Racketcenter: